Vlaggen maken

Opvallen met jouw bedrijf of instelling?

Onlineprintwerk.nl biedt ook vlaggen aan in de webshop. De producten die wij aanbieden zijn; buitenbanier, wappervlag, beachflag en kioskvlag. Als jij met jouw bedrijf of instelling op wil vallen, is er dus een ruime keus aan vlaggen!

 

Buitenbanier

Als jij op zoek bent naar hét uithangbord van jouw bedrijf of instelling, dan is de buitenbanier ideaal.  Onlineprintwerk.nl biedt buitenbanieren aan in verschillende maten en voor vlaggenmasten met of zonder uithouder. Elke maat is mogelijk, de meest gebruikelijke maten zijn 100x300cm of 100x400cm. Het materiaal waarvan de banier wordt gemaakt is glanspolyester. Het voordeel van dit materiaal is dat het geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Doordat de print een doordruk heeft van 90%, is de print aan de achterzijde in spiegelbeeld zichtbaar. Ook als er weinig wind staat, waait de banier mooi uit door de lage grammage. Glanspolyester is water- en UV-bestendig. Tevens wordt de buitenbanier aan de mastzijde voorzien van een verstevigingsband en karabijnhaken.

De buitenbanier wordt vaak gebruikt door bedrijven om goed zichtbaar te zijn. Het is een uniek product om reclame mee te maken als het bedrijfspand bijvoorbeeld aan een autoweg staat. Alle inzittenden in de langsrijdende auto’s zien de reclame op de buitenbanieren. Maar ook scholen en gemeenten maken gebruik van buitenbanieren. Het is een unieke wijze om groots op te vallen. Zo zijn alle voorbijgangers op de hoogte van het bedrijf of de instelling. Vanaf €31 kun je er al een bestellen! Waar wacht je nog op?

Kijk hier voor meer informarie over de buitenbanier.

Bestel de buitenbanier direct in onze webshop:

Buitenbanier

 

Wappervlag

Wappervlaggen zie je eigenlijk overal wel. Het is zowel voor een bedrijf als de consument geschikt. Denk maar aan Koningsdag, veel mensen hangen de vlag uit of een speciale dag. Bedrijven maken vooral reclame met behulp van een wappervlag. Bij Onlineprintwerk.nl kun je dus zowel vlaggen kopen voor in de vlaggenmast als voor aan de gevel. In de webshop van Onlineprintwerk.nl worden standaard vier maten aangeboden:

  • 70x100cm
  • 100x150cm
  • 150x225cm
  • 200x300cm

Als de maat die jij graag wil er niet tussen zit, kun je altijd contact met Onlineprintwerk.nl opnemen. Het materiaal waarvan de wappervlaggen worden gemaakt is glanspolyester. Voordelen van dit materiaal zijn;

  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
  • UV-bestendig
  • Waterbestendig
  • De wappervlag waait mooi uit door de lage grammage, ook als er niet veel wind staat
  • De print is aan de achterzijde ook zichtbaar, in spiegelbeeld, doordat de print wordt geprint met een doordruk van 90%.

Doordat de wappervlaggen worden geproduceerd in de productiehal van Onlineprintwerk.nl kunnen wij snel produceren en leveren!

Vanaf €17,50 kun je al een wappervlag bestellen!

Kijk hier voor meer informatie over de wappervlag.

Wil jij een wappervlag bestellen voor aan de gevel of in de vlaggenmast? Bestel hem dan hier:

Wappervlag

 

Beachflag

Vaak kom je dit product tegen in de winkelstraat of bij een evenement; de beachflag. Er worden twee modellen aangeboden in de webshop van Onlineprintwerk.nl; een rechte beachflag en een gebogen beachflag. De voordelen van een beachflag bij Onlineprintwerk.nl zijn;

  • Overal gemakkelijk te verplaatsen
  • Windbestendig
  • Binnen no-time verplaatsbaar naar binnen
  • Veel aandacht van voorbijgangers
  • Stevig
  • Opvallen
  • Perfecte kwaliteit aluminium
  • Verschillende formaten mogelijk

Bij Onlineprintwerk.nl kun je ook accessoires bij de beachflag bestellen zoals een grondplaat of watertank. Het materiaal waar de beachflaggen van worden gemaakt is glanspolyester.

Beachflaggen zijn geschikt voor onder andere een festival, evenement, braderie of een sportdag. Je kunt al vanaf €35 een beachflag bestellen.

Kijk hier voor meer informarie over de beachvlag.

Nieuwsgierig geworden naar dit product? Bekijk hier dit product in de webshop:

Beachflag

 

 Kioskvlag

Er worden in de webshop van Onlineprintwerk.nl ook kioskvlaggen aangeboden. Kioskvlaggen kunnen worden bevestigd in een uithouder. De voordelen van een kioskvlag zijn:

  • De vlag hangt rechtop aan de vlaggenstok
  • De boodschap is beter leesbaar en zichtbaar
  • De kioskvlag hangt zonder plooien

Bij de bestelling van de kioskvlag heb je keuze uit twee materialen; glanspolyester en blockout.

Het voordeel van blockout is dat dit materiaal dubbelzijdig kan worden geprint op de kioskvlag. Beide materialen zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Kioskvlaggen worden vooral gebruikt bij winkels in een kledingzaak. Het is voor hen belangrijk dat de boodschap goed leesbaar en zichtbaar is. Al vanaf €19 euro kun je een kioskvlag bestellen.

Kijk hier voor meer informatie over de kioskvlag.

Bestel bij Onlineprintwerk.nl jouw kioskvlag!

Kioskvlag

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk biedt Onlineprintwerk.nl nog meer producten aan. Neem gerust een kijkje in onze webshop: Onlineprintwerk.nl

Blijft op de hoogte

* verplichte velden

Categorieën

Contact Offerte aanvragen